Wiebelaar 26 cm - 400µ

SKU
225L
VKE = Verkoopeenheid: 100 per ZAK
Per stuk € 22,75
  • Vanaf 5 VKE € 17,50 per VKEU bespaart 23%
  • Vanaf 10 VKE € 14,95 per VKEU bespaart 34%
  • Vanaf 25 VKE € 14,25 per VKEU bespaart 37%
  • Vanaf 50 VKE € 13,75 per VKEU bespaart 40%
  • Vanaf 100 VKE € 12,75 per VKEU bespaart 44%
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Aantal :
Deze extra lange wiebelaar wordt gebruikt om de kaart verder uit het schap te laten steken.
VKE = Verkoopeenheid: 100 per ZAK
Meer informatie
Lange omschrijving (SEO)

Wiebelaar of Wobbler algemeen

Wobbler Wiebelaar SchapMet een Wiebelaar, vaak ook een Wobbler of Promostrip genoemd, creëer je eenvoudig een opvallende aandachtstrekker voor je product in het schap. Wiebelaars zijn flexibele transparante promotie strips, voorzien van één of twee zelfklevers. Ze zijn in diverse modellen leverbaar. De vorm is afhankelijk van de wijze van bevestigen, enkel- of dubbelzijdig drukwerk en het gewicht van de kaart.

Wobbler Wiebelaar SupermarktWobblers of wiebelaars op vel worden sinds 2010 door ons volledig machinaal geproduceerd. Het levert enorme voordelen op in de handling en dus in de kosten. Leverbaar in dozen van 500 vel (5.000st.) en 100 vel (1.000st.).

De wobbler of wiebelaar met eenzijdig een acrylaatklever, zoals  of  is nu nog gemakkelijker en breder inzetbaar zonder het bezwaar van plakresten die moeilijk zijn te verwijderen, maar wel met het voordeel van een uitstekende hechting. Vanwege het hoge temperatuurbereik van -10° tot +50° ook uitstekend te gebruiken in het koelschap. De wobbler met een acrylaatklever is ook in bulkverpakking op vel verkrijgbaar, als artikel  in dozen van 5.000st en als artikel  in dozen van 1.000st.

Wobbler Wiebelaar DrogistDe  wordt gebruikt voor bevestiging van een tweezijdig bedrukt kaartje haaks op het schap of de display.

De  wordt gebruikt voor bevestiging van een eenzijdig bedrukt kaartje evenwijdig aan het schap of de display, waarbij  wordt gebruikt voor lichte kaartjes.

De extra lange  kunt u gebruiken om de kaart verder uit het schap te laten steken.

Wanneer er absoluut niet geplakt mag worden op een gladde ondergrond, dan biedt de  de oplossing.

Monster Aanvraag Ja