Prikker 10cm met Kaarthouder 27mm Transparant

SKU
261-S
VKE = Verkoopeenheid: 10 per ZAK
Per stuk € 4,25
  • Vanaf 10 VKE € 3,85 per VKEU bespaart 9%
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Aantal :
FlexoClip Delipin heeft een kaarthouder van 27mm breedte en een pin van 100mm.

Verpakt per 10 stuks.
VKE = Verkoopeenheid: 10 per ZAK
Meer informatie
Lange omschrijving (SEO)

De FlexoClip

De FlexoClip is vanwege de kogelverbindingen traploos in verschillende standen instelbaar. Zo geeft u uw reclameboodschap of prijskaart wel een heel opvallende bevestiging.

De oversized klem van FlexoClip artikel 258 en artikel 259, past op een plank of buis tot 28 mm. De binnenkant van de klem is bekleed met antislip voor stevige grip zonder beschadiging van de ondergrond.

 is geschikt voor 2 tot 4 mm dik materiaal,  tot 6 mm dik en de dubbelclip  is geschikt voor materiaal tot 9 mm dik.

Tevens levert Jolfix FlexoClips op een voetje, zoals bijvoorbeeld , een brede kaarthouder met een staafje van 5cm hoogte, , een brede kaarthouder met een staafje van 10cm hoogte, , een smalle kaarthouder met een staafje van 5cm hoogte en , een smalle kaarthouder met een staafje van 10cm hoogte.

Nast klemmen en een voetje, kan een FlexoClip ook geleverd worden met een pin. Te gebruiken als bijvoorbeeld een (prijs)kaarthouder in etenswaren zoals brood of ijs. Hiervoor zijn drie clips van Jolfix geschikt: artikel  is een pin met een klem van 80mm, artikel  is een pin met een kaarthouder van 50mm en artikel , een pin met een kaarthouder van ca. 30mm.

Bovengenoemde drie clips zijn ook standaard in zwart verkrijgbaar. Tevens zijn er allerlei combinaties mogelijk, op aanvraag.

Monster Aanvraag Nee