Flexoclip dubbelklem 9mm, zwart

SKU
260-Z
VKE = Verkoopeenheid: 10 per ZAK
Per stuk € 9,95
  • Vanaf 5 VKE € 8,95 per VKEU bespaart 10%
  • Vanaf 10 VKE € 7,95 per VKEU bespaart 20%
  • Vanaf 15 VKE € 6,95 per VKEU bespaart 30%
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Aantal :
Deze zwarte flexoclip heeft een luxe uitstraling, is verpakt per 25st en geschikt voor materiaal tot 9mm dik. Totale hoogte is 92mm.
Flexoclip 260-Z heeft geen steeltje en de klemmetjes zitten aan elkaar vast d.m.v. een verbindingsstukje.
VKE = Verkoopeenheid: 10 per ZAK
Meer informatie
Lange omschrijving (SEO)

De FlexoClip

De FlexoClip is een kaartklem, die vanwege de kogelverbindingen traploos in verschillende standen instelbaar. Zo geeft u uw reclameboodschap of prijskaart wel een heel opvallende bevestiging.

De oversized kaartklem van FlexoClip artikel 258 en artikel 259, past op een plank of buis tot 28 mm. De binnenkant van de klem is bekleed met antislip voor stevige grip zonder beschadiging van de ondergrond.

 is geschikt voor 2 tot 4 mm dik materiaal,  tot 6 mm dik en de dubbelclip  is geschikt voor materiaal tot 9 mm dik.

Tevens levert Jolfix FlexoClip kaartklemmen op een voetje, zoals bijvoorbeeld , een brede kaarthouder met een staafje van 5cm hoogte, , een brede kaarthouder met een staafje van 10cm hoogte, , een smalle kaarthouder met een staafje van 5cm hoogte en , een smalle kaarthouder met een staafje van 10cm hoogte.

Nast klemmen en een voetje, kan een FlexoClip ook geleverd worden met een pin. Te gebruiken als bijvoorbeeld een (prijs)kaarthouder in etenswaren zoals brood of ijs. Hiervoor zijn drie clips van Jolfix geschikt: artikel  is een pin met een klem van 80mm, artikel  is een pin met een kaarthouder van 50mm en artikel , een pin met een kaarthouder van ca. 30mm.

Bovengenoemde drie clips zijn ook standaard in zwart verkrijgbaar. Tevens zijn er allerlei combinaties mogelijk, op aanvraag.

Monster Aanvraag Nee
Upsell producten